Marne Natuursteen Bolsward

aanrechtbladen

Marne Natuursteen was een van de eerste leveranciers op de markt van natuurstenen aanrechtbladen.

Doordat zij een van de pioniers was in het produceren van natuursteen keukenbladen heeft ze voor zichzelf een standaard ontwikkeld die een constante hoge kwaliteit garandeert.

In de loop der jaren (en ook nu nog) werd de keukenmarkt overspoeld door aanbieders van veelal goedkope en kwalitatief mindere aanrechtbladen en materialen. |

Marne Natuursteen levert niet aan deze grote keukencentra, in plaats daarvan leveren wij bij voorkeur rechtstreeks aan de particulier.

Onze werkbladen hebben de hoogst denkbare kwaliteit, zijn naar de hoge standaard afgewerkt én zijn, doordat u rechtstreeks bij de vakman koopt, scherp geprijsd.

Vloer keuken aanrechtblad Friesland Marne Natuursteen

Niet iedere steensoort is geschikt voor gebruik in een keuken

Onze natuursteen aanrechtbladen kunnen worden uitgevoerd in vele verschillende steensoorten en met verschillende randafwerkingen, echter, niet iedere steensoort is geschikt voor in de keuken! Ook voor het toepassen van een spoelbak zijn er vele mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld de vele standaard RVS-spoelbakken, of massieve natuursteen spoelbakken.

De massieve spoelbakken worden vooral uitgevoerd in het grijs gekleurde Belgisch hardsteen, maar ook andere steensoorten zijn mogelijk. Bij het fabriceren van deze spoelbakken is men niet aan vaste afmetingen gebonden, en dus kunnen de spoelbakken op iedere keuken worden aangepast. In combinatie met bladdelen van hetzelfde authentieke materiaal verandert uw keuken in een nostalgisch geheel!

Friesland Marne Natuursteen aanrechtbladen

met eigen montagemedewerkers een vakkundige montage

In de meeste gevallen worden de aanrechtbladen door onze medewerkers ter plaatse ingemeten, waarna de productie kan beginnen. Veel van de courante materialen worden op voorraad gehouden. Daardoor is het veelal mogelijk om uw eigen plaatmateriaal te selecteren. Dit is zeker interessant wanneer het gaat om materiaal met bijvoorbeeld een vlammend motief.

Gemiddeld 10 werkdagen nadat het blad is ingemeten, kan de montage plaatsvinden. Marne Natuursteen heeft haar eigen montagemedewerkers in dienst, waardoor u verzekerd bent van een vakkundige montage van uw werkblad. Na de montage wordt het werkblad behandeld met een speciaal ontwikkeld onderhoudsmiddel waardoor u vele jaren zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe keukenblad.

Friesland Marne Natuursteen aanrechtbladen

Hieronder enkele voorbeelden van door ons geleverde aanrechtbladen

Scroll naar boven