Marne Natuursteen Bolsward

Grafmonument of grafsteen

Een grafmonument of grafsteen kopen is een persoonlijke aangelegenheid. Daarom nemen wij bij Marne Natuursteen rustig alle tijd om met u de vele mogelijkheden door te nemen.

Ons advies gaat niet alleen over de toepasbaarheid van de verschillende steensoorten, ook vragen op het gebied van leges, vergunningen en onderhoud van grafmonument of grafsteen worden door onze medewerkers beantwoord. Bekijk ook de ‘Veel gestelde vragen‘ .

Door de vele jaren ervaring van onze medewerkers op dit gebied, bent u steeds verzekerd van een deskundig advies.

Kom geheel vrijblijvend eens kijken in onze showroom en beeldentuin.
Wij geven u alle tijd en rust om een geschikte keuze te maken. Na een overlijden komt er immers al genoeg op u af. Ook dat onderscheidt ons in positieve zin van andere aanbieders.

In het menu bovenaan kunt u meer informatie vinden over de verschillende soorten grafstenen. U kunt dan ook een aantal voorbeelden zien van de verschillende soorten en mogelijkheden van een grafmonument.

Uiteraard is dit slechts een kleine greep uit het grote aanbod wat wij u kunnen aanbieden of gemaakt naar eigen wens van de nabestaanden.

 

 

Wij zijn ook te vinden via het Uitvaart platform. Hier vind u ook heel veel informatie omtrent rouw- en uitvaart, met informatie, nieuws, inspiratie en laat de nieuwste trends zien op rouw- en uitvaartgebied.
Marne Natuursteen Bolsward grafmonumernt in Friesland

Toekomstig Grafmonument

Wat als …….. je einde nadert.

  • dan wil je waarschijnlijk de mensen om je heen zoveel mogelijk ontlasten met moeilijke keuzes die ze moeten maken na je dood
  • dan wil je misschien, alleen of samen met je partner vooraf al bespreken/beslissen wat er op het graf moet komen
  • dan wil je het voor je kinderen misschien wat makkelijker maken om de keuze van een grafmonument al vast te laten leggen.

In dat geval kun je zelf bepalen wat voor een gedenkmonument er komt en kunnen we het hebben over een toekomstig monument.

De afgelopen jaren heb ik meerdere mensen mogen adviseren en hebben we met elkaar een mooi en persoonlijk grafmonument gecreëerd. Het gaf deze mensen een zekere rust, de wetenschap dat dit monument uiteindelijk op het graf geplaatst zou gaan worden.

Mocht je in zo’n levensfase zitten of zelf willen bepalen wat er op het graf komt, dan wil ik je met alle aandacht helpen. We bespreken de mogelijkheden en de wensen. Van eigen vorm tot aan eigen handschrift.

Gelukkig kan en mag er heel veel.

Scroll naar boven