Marne Natuursteen Bolsward

Ons bedrijf, de specialisten in natuursteen

Ons bedrijf, Steenhouwerij Marne Natuursteen in Bolsward, is al vier generaties veelzijdig in natuursteen. Bij ons staan de wensen van de klant centraal maar denken wij ook mee om tot het mooiste resultaat te komen.

De in ons bedrijf werkzame ervaren medewerkers hebben passie voor het vak en stellen de allerhoogste eisen aan het product en het materiaal.

Onze tevreden klanten komen niet alleen uit Bolsward, gelegen in de gemeente Sûdwest Fryslân.  Wij komen overal in Friesland, Groningen, Drenthe en Noord Holland. Eigenlijk komen  wij door geheel Nederland om de door ons bedrijf gemaakte specifieke wensen van de klant op het gebied van natuursteen op te leveren.

Ons bedrijf Marne Natuursteen

Het bedrijf voor woning en utiliteit

Grafmonument Friesland Marne Natuursteen
Grafmonument Friesland Marne Natuursteen

Marne Natuursteen is al vele jaren het bedrijf in Noord- en Midden Nederland voor wat betreft natuursteen voor woning en utiliteit. Veel projecten voor particulieren, bedrijven en (overheids)instellingen hebben wij in de loop der jaren uitgevoerd. Wij leveren maatwerk in natuursteen voor nieuwbouw of verbouw. Daarbij hanteren wij korte levertijden omdat wij vaak uit voorraad kunnen leveren.

Wij werken rechtstreeks voor particuliere opdrachtgevers. Tevens werken wij samen met meubelmakers, jachtbouwers, kleinschalige keukencentra en klusbedrijven.

In de utiliteit werken wij veelal in opdracht van bouwondernemingen of (binnenhuis)architecten. Bij grotere projecten maken wij bij voorkeur deel uit van het bouwteam. Daarbij brengen wij onze jarenlange kennis en expertise in, en dat komt het bouwproces ten goede.

Gedenktekens en grafmonumenten

Marne Natuursteen ontwerpt, maakt en plaatst al meer dan 40 jaar grafstenen en urnmonumenten door geheel Nederland, maar hoofdzakelijk in Friesland. Wij hebben hierin een onmiskenbaar goede naam opgebouwd.

De grafmonumenten worden in samenspraak met de opdrachtgevers in eigen beheer gemaakt en afgewerkt. Volgens de wensen van onze cliënten worden deze vervolgens geplaatst. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ons bedrijf wordt aangeraden door vele uitvaartverzorgers.

Wij passen geen agressieve verkoopmethoden toe maar bieden u gewoon de beste kwaliteit en service. Dat tegen zeer scherpe prijzen. In onze ruime toonzaal en monumententuin kunt u diverse modellen grafmonumenten bezichtigen. Deze zijn uitgevoerd in verschillende steensoorten. Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord.

Grafmonument in Friesland, vakmanschap is meesterwerk, Marne Natuursteen Bolsward
Marne Natuursteen beeldentuin grafmonumenten Friesland

Marne Natuursteen staat synoniem voor Vakmanschap, Kwaliteit en Betaalbaarheid.

Scroll naar boven